Aktualności

This is a single blog caption
27
Sty

#zczymtosięje od Restauracji AmberSide

Nie samą wiedzą człowiek żyje!

Przez cały czas trwania konferencji będzie na Was czekała gorąca kawa, herbata oraz zimne napoje. O przerwę kawową dla Was zadbał nasz partner – Restauracja Amber Side.

W tym roku przygotowaliśmy też lunch konferencyjny. Możecie wybrać menu wegańskie, wegetariańskie lub mięsne. Lunch jest wliczony w cenę wszystkich płatnych pakietów konferencyjnych. Osoby które korzystają z pakietu darmowego, mogą wykupić wybrany lunch z wyprzedzeniem w specjalnej cenie 35 pln – zamów lunch.
Lunch będzie można odebrać w specjalnie zaprojektowanych torbach do godziny 15:00 na terenie konferencji. 

Zobacz co dla Ciebie przygotowaliśmy:

I Menu Wegańskie

*Sałatka:
wegańska sałatka z zielonej fasolki, soczewicy i cieciorki z sosem winegret
*Kanapka na bazie bagietki pełnoziarnistej:
z warzywami i tapenadą z oliwek
*Ciastko owsiano-maślane
*Woda niegazowana 0,5l
*Sok 100% pomarańczowy
*Batonik czekoladowy
*Banan, jabłko

II Menu Wegetariańskie

*Sałatka:
wegetariańska sałatka ryżowa z warzywami na bazie jogurtu naturalnego
*Kanapka na bazie bagietki pełnoziarnistej:
z żółtym serem i świeżymi warzywami
*Ciastko owsiano-maślane
*Woda niegazowana 0,5l
*Sok 100% pomarańczowy
*Batonik czekoladowy
*Banan, jabłko

III Menu Mięsne

*Sałatka:
sałatka makaronowa z kurczakiem
*Kanapka na bazie bagietki pełnoziarnistej:
z grillowaną piersią z kurczaka i warzywami
*Ciastko owsiano-maślane
*Woda niegazowana 0,5l
*Sok 100% pomarańczowy
*Batonik czekoladowy
*Banan, jabłko

Zamów lunch

 

Restauracja Amber Side | Partner konferencji Nowe Trendy w Turystyce 2017

to klimatyczne i przestronne wnętrze (126 miejsc siedzących), które doskonale komponuje się z architekturą i charakterem Europejskiego Centrum Solidarności. W menu dostępne są potrawy kuchni europejskiej oraz kuchni starogdańskiej, inspirowane produktami sezonowymi oraz porami roku. Szef kuchni – Kamil Hildebrandt, przepisy pochodzące ze starych książek kucharskich, interpretuje na swój własny sposób, co daje bardzo ciekawy i czasami zaskakujący efekt. Smakosze wychwalają m.in. policzki wołowe duszone w czerwonym winie z warzywami, czy golonkę duszoną w cydrze. Restauracja to idealne miejsca na rodzinny obiad, spotkania biznesowe, imprezy okolicznościowe, kolacje firmowe.
Kontakt: Marta Zalewska, handlowy@amberside.pl , telefon: +48 784 926 284